Magazin > VIP
24 ogledov

Materino mleko dobiva po pošti

Elton in David nočeta, da bi Zachary zrasel v razvajenca. (Foto: Flynet) Žurnal24 main
Britanski glasbenik Elton John, ki je lanskega decembra postal očka, dobro skrbi za to, da ima njegov sin vse. Tudi pravo materino mleko, ki mu ga pošiljajo kar po pošti.

"Materino mleko nam pošlje po pošti od tam, kjerkoli pač je v tistem trenutku," je pojasnil Elton. S tem je mislil na biološko mamo, ki je njemu in njegovemu partnerju Davidu Furnishu 25. decembra lani rodila sina Zacharyja.

 

A novopečena starša kljub temu ne pretiravata pri vzgoji štirimesečnega sina, pa čeprav so britanski mediji pisali, da imata kar štiri varuške, več milijonov dolarjev vredne otroške sobe in posebne kuharje, ki skrbijo za otroško prehrano. "Imava samo eno varuško, saj se tudi sama ves čas ukvarjava z njim," je pojasnil glasbenik. "Previjava ga, kopava, hraniva in vsak večer mu prebereva zgodbico."

 

Svojega sina nočeta preveč razvajati, želita si, da bi odrasel v normalno osebo. "Biti otrok slavnih staršev je zelo težko. In tega se zavedava. Najino življenje je res glamurozno, a do vsega sva prišla sama, brez pomoči. Hočeva, da bo tudi z Zacharyjem tako," je dodal Eltonov partner David.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.