Magazin > VIP
11970 ogledov

Mati Sanjskega moškega razkrila, kar o njem še niste slišali

Blaž Kričej Režek Pop TV
Vse to je o svojem sinu delila z javnostjo …

Letošnji Sanjski moški Slovenije je Blaž Kričej Režek, o njem pa še ne vemo veliko. Znano je, da je bil leta 2017 polfinalist izbora Mister Slovenije, prav tako pa se je pred leti njegova mati Barbara Meta Kričej udeležila lepotnega tekmovanja za naslov Miss Slovenije, zmagala je na predtekmovanju na Bledu.

"Lepe spomine imam na tisto obdobje, je pa res, da je to že tako daleč, da se bolj zdi kot neko drugo življenje. Nisem se prav dolgo zadrževala v teh 'vodah'," je za Žurnal24 pojasnila in dodala tudi, da meni, da njena udeležba ni povezana z Blaževo potjo: "Mislim, da ni prav nič povezano s tem, kar sem počela jaz, sva si pa v nekaterih stvareh podobna - zelo odprta sva do ljudi, veseliva se novih izzivov in verjetno naju je to peljalo po podobni poti."

In kako je biti mama sanjskega moškega?

"Za mene se ni prav nič spremenilo. Razen TV programa, prav veselim se, da bom Blaža gledala na ekranu," je povedala in dodala, da vzgoja nima nič skupnega s tem, da je bil izbran. “Mislim, da se v odrasli dobi prav vsak lahko potrudi in je sanjski za svojo izbranko ali izbranega. V družini tudi verjamemo, da smo ženske in moški enakovredni in da so odnosi vedno daj - dam."

In kakšno dekle si želi za svojega sina? "Dekle, ki bo zanj ravno tako sanjsko," je pojasnila.

blaž kričej režek | Avtor: Instagram Instagram

Komentarjev 2
  • Ender3 10:55 26.junij 2022.

    In koga, bi to zanimalo, spoštovana mama.?

  • Avatar karjola
    karjola 08:00 26.junij 2022.

    Ma kej mu mati išče ženo?