Magazin > VIP
144 ogledov

Matija pravi, da sta, Ajda, da nista par

Matija Puž, Ajda Ivšek POP-TV-2
Letošnja tekmovalca na šovu Slovenija ima talent, Matija Puž in Ajda Ivšek, naj bi se zbližala tudi zasebno. Kot samostojna pevca pa imata v načrtu tudi skupen projekt.

Matija se je na šovu predstavil kot šansonjer, zapel je znano pesem Edith Piaf Non, je ne regrette rien, Ajdi pa je uspel preboj v finale, kjer je navdušila s svojo priredbo skladbe Lady Gaga Bad Romance. In prav Talenti so ju združili. Matija pravi, da sta se spoznala in zbližala na šovu, a Ajda trdi, da nista par. "Midva sva le prijatelja in bova glasbeno sodelovala," nam je zaupala.

Matija pa je bil zgovornejši. Glede na to, da jima romance ne uspeva skrivati, nam je zaupal, da se bosta poskušala v svetu estrade vesti čim bolj prijazno in iskreno. Na vprašanje, ali načrtujeta skupni dopust, pa je povedal, da še ne vesta.

Skupna pesem o romantični ljubezni

V načrtu imata skupno skladbo, ki govori o ljubezni in romantiki. Ajda je izdala le, da gre za priredbo tuje uspešnice, slišali pa jo bomo lahko septembra. Ali bosta sodelovala tudi v prihodnje, pa bosta mlada pevca še videla. Matija pravi, da je odvisno od tega, ali se bo pesem prijela, Ajda pa je povedala, da bosta še videla, ker imata ločeni glasbeni karieri.

Nadobudna pevca pa sta optimistična glede prihodnosti. Matija si za začetek želi s svojimi pesmimi uspeti v Sloveniji, če mu bo uspel prodor v tujino, bo toliko bolje, pravi. Talenti pa so Ajdi odprli mnoga vrata, saj je dobila več ponudb za nastope, sama pa je zelo hvaležna, da so ji pomagali začeti ustvarjati.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.