Magazin > VIP
150 ogledov

"Matilda je zelo podobna očetu“

Matilda Ledger Michelle Williams
1/8
FameFlynet
Ob skorajšnji peti obletnici smrti igralca Heath Ledger sta njegova starša spregovorila o igralčevi hčerki Matildi.

Za avstralsko revijo sta mati Sally in oče Kim Ledger spregovorila o svoji ljubi sedemletni vnukinji, ki je kot majhna deklica ostala brez očeta. Heath Ledger je umrl 22. januarja 2008 zaradi prevelikega odmerka.

Stara starša živita v Avstraliji, Matilda pa s svojo mamo Michelle Williams v Ameriki. Heath in Michelle sta se spoznala med snemanjem filma Gora Brokeback, razšla pa le nekaj mesecev pred njegovo smrtjo.

Oboževalci so tekom let ponavljali, kako je mala deklica podobna svojemu očetu. "Matilda je zelo podobna svojemu očetu – ima dolge ude in podobne poteze," je povedala njena babica. "Seveda pa ima lepoto po mami, srečnica."

Njen ded pa je dodal: "Matilda ima enako hojo kot Heath in je spoštljivi otrok. Kliče naju papa in babica Sal. Naša družina ima z obema Matildo in Michelle najlepši odnos. Pogosto se slišimo in vidimo, kolikor se le da."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.