Magazin > VIP
696 ogledov

Matoza skrbi za ženino postavo?

Franci Matoz s soprogo Natašo mediaspeed
Odvetnik Franci Matoz je znan po tem, da redno skrbi za svoj izgled, zato mu tudi naj ne bi bilo vseeno, kako izgleda njegova mlada žena.

Iz zanesljivih virov smo izvedeli, da Franci Matoz zelo lepo skrbi za svojo ženo Natašo. Znanemu odvetniku je namreč soprogina postava tako všeč, da naj bi jo redno spodbujal k telovadbi in zdravi prehrani, saj ne želi, da bi pridobila kakšen kilogram. Njegova skrb naj bi prišla celo tako daleč, da se Nataša s kakšnim hitrim prigrizkom pregreši le, ko moža ni v bližini.

Francijev trud se očitno obrestuje, saj je Nataša po naših informacijah še vedno videti odlično. Odvetniku pa ta tema ni ravno pogodu. "O tem se ne bom pogovarjal," je povedal za zurnal24.si.

Komentarjev 9
  • Šemefuky 14:30 16.maj 2013.

    Poleg neizmerne sljubezenske strasti pingota je v ozadju na sliki še en jebač Luški Časar, ki ima tudi novo prilkolico. Če bi jaz baba bi si raje kupil vibrator, kot imel kaj s tema dvema grdobama opraviti. denar sveta vladar ...prikaži več in če si blond... Ma naj se gonijo u 3PM vsi skupaj.

  • KOBRA 12:02 16.maj 2013.

    Koliko je pa ta mladenka sploh stara? Glede njenega videza meni ne deluje posebno mlada?

  • mph 11:46 16.maj 2013.

    Uau, temu se pa res reče strast, če ima ženin eno roko v žepu, ženička pa obe prekrižane na prsih. ... ha ha ha ... prej izgleda, kot, da bo sledila tožba zaradi nadlegovanja oz. izsiljenega poljuba ... :-))