Magazin > VIP
24 ogledov

Matthew Fox napadel voznico avtobusa

Matthew Fox Žurnal24 main
Zvezda televizijske serije Skrivnostni otok in Miza za pet Matthew Fox se je med vikendom z udarci spravil nad voznico avtobusa.

Igralec, ki v Clevelandu snema film po knjižni predlogi Jamesa Pattersona I, Alex Cross je v soboto zvečer poskušal vstopiti na avtobus skupaj s skupino fantov, ki so praznovali fantovščino in v ta namen najeli vozilo. Ko je voznica avtobusa Heather Bormann ugotovila, da ne spada k skupini, ga je trikrat opozorila, naj se umakne od vrat. Matthew, za katerega trdi, da je bil vinjen, pa "ni niti enkrat odgovoril. Le gledal me je z odprtimi usti. Nato se je nagnil noter in začel mahati po meni," je povedala. Zvezdnik, ki ga sicer ni prepoznala kot hollywoodskega igralca, jo je udaril v prsi in trebuh, preden ga je v obrambi uspela udariti nazaj, proč od nje pa so ga morali odvleči kar trije moški.

Policija ga je odpeljala, vendar so ga kmalu izpustili. Heather je povedala, da jo je eden izmed policistov vprašal, ali ve, kdo je. Na to vprašanje je odgovorila le: "Ja, moški, ki me je napadel." Mati samohranilka treh otrok je povedala, da se ji še nikoli ni zgodilo kaj takega, in ima izpahnjeno zapestje.

Vložiti namerava obtožnico. "Ne briga me, da je zvezdnik," pravi. "Napad je protizakonit."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.