Magazin > VIP
36 ogledov

Matthew McConaughey razkril ime sina

Camila Alves Matthew McConaughey FameFlynet
Potem ko smo v petek vsi mediji poročali, da je igralec Matthew McConaughey povil hčerko, je zvezdnik zdaj sporočil, da mu je žena Camila rodila sina.

Camila in Matthew McConaughey sta v petek na svet pozdravila svojega tretjega otroka, sina Livingstona. Mediji so sprva poročali, da se jima je rodila še ena hčerka, a je zmedo popravil kar Matthew sam, ko je prek Twitterja sporočil veselo novico in se vsem zahvalil za lepe želje. "Camila je včeraj zjutraj rodila najinega tretjega otroka. Najin sin Livingston Alves McConaughey se je rodil 28. decembra ob 7.43. Na svet je prijokal težek štiri kilograme in velik 53 centimetrov. Hvala za lepe želje in srečno novo leto!" je v soboto na svojem profilu na Twitterju zapisal 43-letni igralec.

Matthew in Camila sta novico o tretji nosečnosti sporočila julija, le mesec po poroki. Zvezdnika imata od prej skupaj že dva otroka – štiriletnega sina Levija in dveletno hčerko Vido.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.