Magazin > VIP
1017 ogledov

Matthew Perry je v obupu svoje roke prilepil na kolena

matthew perry Profimedia
Ves čas je mislil na droge.

Oktobra je umrl Matthew Perry, zvezda serije Prijatelji. Zanj je bil usoden prevelik odmerek ketamina. Zvezdnik je imel več let hude težave z drogami, bil je tudi odvisen od opioidov. 

Njegova bivša partnerka Kayti Edwards je za New York Post razkrila, da je igralec ves čas razmišljal o snoveh, ki so ga uničevale. Poskušal se je rešiti iz začaranega kroga, tudi tako, da si je roke prilepil na kolena, da ne bi posegel po drogah.

Edwards je bila z zvezdnikom v zvezi leta 2006, pet let pozneje pa je delala kot njegova asistentka. "Bila sem pri Matthewu. Bil je v slabem stanju. Vso noč se je drogiral - najverjetneje s heroinom, kokainom in drugimi snovmi," je povedala in dodala: "Matthewa sem našla na kavču z rokami, prilepljenimi na noge. Bilo je žalostno. Morala sem uporabiti odstranjevalec laka za nohte in olivno olje, da sem ga osvobodila. Dobesedno smo mu z nog potrgali dlake. Ostale so rane," je povedala za medije.

Perry je po njenih besedah o drogah razmišljal celo med odvajanjem. Leta 2020, ko je bila v petem mesecu nosečnosti, jo je prosil, naj mu priskrbi nekaj prepovedanih substanc. "Rekel je: 'Nihče ne bo ustavil nosečnice. Ne skrbi.'" se Edwards spominja tega dneva. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.