Magazin > VIP
1503 ogledov

Matthew Perry: Zato smrt še vedno preiskujejo, čeprav so jo označili za nesrečo

matthew perry Profimedia
Policija še ni rekla zadnje besede ...

Decembra so ameriške oblasti sporočile, da je igralec Matthew Perry, ki je v starosti 54 let preminil 28. oktobra 2023, umrl zaradi predoziranja s ketaminom. Njegovo telo so našli v masažni kadi. V obdukcijskem poročilu so še navedli utopitev, koronarno arterijsko bolezen in buprenorfin (opioid, ki se uporablja za zdravljenje motenj uživanja opioidov, akutne bolečine in kronične bolečine) kot prispevajoče dejavnike, ki niso povezani z neposrednim vzrokom smrti.

Čeprav je policija potrdila, da gre po zvezdnikovi smrti za nesrečo, je uvedla preiskavo, v kateri sodeluje tudi Urad za boj proti drogam. Oblasti namreč zanima, kje je Perry dobil ketamin, ki je bil zanj usoden. 

Perry naj bi "prejemal terapijo z infuzijo ketamina za zdravljenje depresije in anksioznosti", je navedeno v obdukcijskem poročilu, v katerem še piše, da je bilo Perryjevo zadnje zdravljenje teden in pol pred njegovo smrtjo, kar pomeni, da v njegovem telesu ne bi smeli najti sledi tega anestetika.

Zvezdnik je imel več let hude težave z drogami. Njegova bivša partnerka Kayti Edwards je za New York Post razkrila, da je igralec ves čas razmišljal o snoveh, ki so ga uničevale. Da bi se rešil iz začaranega kroga, si je celo roke lepil na kolena ...

 

 

 

Komentarjev 2
  • prijatelj 21:50 22.maj 2024.

    In koga to briga--, kdo jeto?????

  • Pierre 16:50 22.maj 2024.

    V Ameriki se v ''drug store'' lahko kupi VSE kar rabiš. Preiskava je itak brez veze, človek je v grobu.