Magazin > VIP
33 ogledov

Mazejeva se je podala v glasbene vode

Tina Maze Smučarska zveza Slovenije SZS Cerklje Boštjan Tacol
Ob začetku tekmovalne sezone bo Tina Maze svoje oboževalce razveselila z glasbenim presenečenjem.

"Je lahko kaj boljšega, kot za začetek sezone s svojo pesmijo spomniti navijače, da se začenja moj rock 'n' roll," pravi Tina Maze in izdaja, kako je sploh prišla na idejo, da se preizkusi v glasbenih vodah: "Začelo se je poletnega dne, ko me je na tradicionalnem pikniku Team to aMaze Matjaž Jelen, moj prijatelj, presenetil s posebnim darilom. Zapel nam je pesem z mojo zgodbo in mi rekel, da zmorem to zapeti tudi sama. Obožujem glasbo, ples, rada sem vesela, zato je letošnje poletje ob treningih in pripravah minilo tudi v glasbeno-ustvarjalnem duhu. Po nekaj srečanjih v studiu je padla odločitev, da stvar nadgradimo, zato smo k sodelovanju povabili Raaya, ki se je vabilu z veseljem odzval. Iz prvotno mišljene balade sta Matjaž in Raay naredila novo, hitrejšo pesem in izdelek je bil zelo hitro to, kar sem želela tudi sama!"

Tina pravi, da jo je dejstvo, da ustvarja svojo pesem, večkrat spodbudilo pri premagovanju težkih treningov: "Bila je prava popestritev, a hkrati sem želela, da zveni dobro, in za to gredo zasluge celotni ekipi, še posebno Matjažu in Raayu. Če se sprašujete, kaj mi je vsega tega treba, je odgovor, da živim, pravi! Živim svoje sanje! Če se ne sprašujete, še bolje (smeh)."

"Rezultat je odličen"

Da je bilo glasbeno sodelovanje s Tino velika čast, pa nam je potrdil tudi Matjaž Jelen: "Sodelovati s Tino mi je bilo v veliko veselje in čast, vsekakor pa je pomemben člen v tej zgodbi Raay, ki je tako pesem kot Tino "pripeljal" do perfekcije. Tina se je izkazala, da ni profesionalka samo v smučanju, ampak tudi v glasbi, in da premore veliko talenta tudi pred mikrofonom. Ta njen 'izlet' v glasbo je res samo 'izlet' oziroma sprostitev, njena prva in največja okupacija so še vedno bele strmine. Prepričan sem, da o glasbeni karieri ne razmišlja, vsaj dokler bo profesionalna smučarka, in ravno zato, ker je vzela to pesem za zabavo in sprostitev, je rezultat tako dober, da ne rečem odličen."

Komentarjev 3
  • axl 09:25 24.oktober 2012.

    Vsi bi radi peli. Zato pa je toliko Murkotov. Punca drž se smučk in serviserja Masija.

  • KOJAK 09:00 24.oktober 2012.

    Če maš pa ti potem posluh, sem pa jaz Slovenski kralj... v primerjavi s Čepinkami, pojočimi misicami, transvestiti in ostalimi "pjevači" je tole balzam za uhlje.

  • wild_child 08:05 24.oktober 2012.

    ..bog pomagaj.. :S ..tale glasbeni zmazek sem včeraj slišala, več kot minutko pa žel nisem zdržala.. Tina naj se raje smučk drži - tam ve kaj dela, glasbo pa naj prepusti tistim, ki res imajo posluh zanjo.