Magazin > VIP
24 ogledov

McConaughey razočaran nad Armstrongom

Matthew McConaughey Lance Armstrong FameFlynet
Igralec Matthew McConaughey je bil sprva močno jezen na prijatelja Lancea Armstronga, a se je zdaj končno sprijaznil z dejstvom, da je lagal.

Matthew je pred kratkim priznal, da je bil tudi sam eden od tistih, ki so bili močno jezni na Lancea, ko je priznal, da se je posluževal dopinga. Igralca je to prizadelo še toliko bolj, ker je s slavnim kolesarjem redno treniral, se mu zaupal, skupaj pa sta tudi počitnikovala. "Ko sem izvedel, sem bil čisto razkurjen. Bil sem jezen, pozneje pa sem postal žalosten. Del mene je to vzel zelo osebno in mislim, da je tako čutilo veliko ljudi," je za MTV povedal Matthew.

Priljubljeni igralec je še razložil, da je jeza skopnela šele, ko je spoznal, da ne bi mogel obdržati skrivnosti, če bi mu Lance to povedal že prej. "Kaj pa naj bi naredil? Naj bi mi priznal, kaj počne, a želel, naj molčim? Takrat bi bil šele razkurjen! Ne bi mogel živeti s to skrivnostjo," pravi 43-letni igralec in dodaja, da je vesel, da tudi Lanceu ni treba več živeti v laži. "Vesel sem zanj, da je začel novo poglavje v življenju, brez okostnjakov v omari."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.