Magazin > VIP
3 ogledov

Med Angelininimi ljubimci tudi Srb

Angelina Jolie, Brad Pitt JLP
Angelina Jolie je bila pred leti v zvezi z nekim Srbom, s katerim naj bi nekaj časa celo živela skupaj, preden jo je zapustil.

Slavna hollywoodska igralka in režiserka Angelina Jolie je bila po pisanju srbskega tabloida Alo! v 90. letih v razmerju z danes 39-letnim M. R. iz Beograda, ki so ga dekleta imenovala Mišo z Zvezdare. Zvezdnica naj bi z beograjskim lepotcem nekaj mesecev celo živela, nato pa jo je zapustil.

Kako sta se spoznala? Mišo se je po koncu srednje šole leta 1991 preselil v ZDA ter začel delati pri svojem starejšem bratu, ki se je ukvarjal z organizacijo razkošnih zabav za slavne v Hollywoodu. Na eni izmed teh je postavni Srb spoznal igralko, katere kariera se je takrat ravno vzpenjala. Njuno burno večmesečno zvezo naj bi končal Srb spomladi leta 1999. Po njunem razhodu se je Angelina začela sestajati z igralskim kolegom Billyjem Bobom Thorntonom, s katerim sta se tri leta kasneje tudi poročila.

Tabloid še navaja, da je bila Angie pred nekaj leti med pogovorom s skupino srbskih novinarjev presenečena, ko jo je eden izmed njih povprašal po stari ljubezni. "Kako veste za to? To je bilo že tako davno."

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.