Magazin > VIP
33 ogledov

Med intervjujem prejemal oralni seks

Rodman zna še vedno pritegniti za pozornost. (Foto: Flynet) Žurnal24 main
Nekdanji košarkar Dennis Rodman je v torek zjutraj poklical v studio radijske postaje v Miamiju, kjer je poskrbel za zanimiv pogovor. Med intervjujem je zvezdnik namreč prejemal oralni seks.

Rodman je zjutraj poklical v radijsko oddajo Jorgeja Sedana, da bi se pogovarjala o klubu Miami Heat. Njun pogovor pa je kmalu zmotila ženska, ki je bila v sobi z Rodmanom in se je predstavila kot Teresa.

 

Ker pogovor ni tekel ravno gladko, Rodman pa se je vmes ves čas hihital, ga je voditelj vprašal, ali s Tereso morda seksata. 49-letni košarkar mu je odvrnil, da ne, a hitro dodal: "Ona samo nekaj vleče."

 

Zvezdnik se je voditelju nato opravičil, kasneje pa spet zavzdhinil: "Oh, to je čudovito. Veš, trenutno sem tako zaposlen." Sedanu pa je bilo tega dovolj: "Zakaj si me pa potem sploh poklical? Zakaj za vraga se pogovarjaš z mano? Zakaj za vraga me kličeš, če imaš punco tam?"

 

Avdioposnetek njunega pogovora lahko poslušate tukaj.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.