Magazin > VIP
209 ogledov

Med Jamiejem in Dakoto ni kemije

jamie dornan Profimedias
Zvezdnika Petdeset odtenkov sive. Pred kamero sta igrala ljubimca, za kamero pa med njima ni bilo kemije.

Član snemalne ekipe erotičnega filma Petdeset odtenkov sive je povedal, da si Dakota Johnson in Jamie Dornan, ki v omenjenem filmu igrata glavno vlogo, med pavzami nista imela veliko za povedati. Še več. Zvezdnika se menda nista marala, kar naj bi oteževalo vroče snemanje.

Kako dobra igralca sta Jamie in Dakota, bomo videli 14. februarja, ko bo film prišel v kinematografe.
Dornan in Johnsonova sicer nista prva igralca, ki sta igrala ljubimca, a med njima za kamero ni bilo kemije. Znano je, da tudi Patrick Swayze nad soigralko v filmu Umazani ples Jennifer Grey ni bil navdušen. Ko so kamere ugasnile, naj bi večkrat prišlo do glasnih prepirov. Tudi Ryan Gosling in Rachel McAdams se sprva nista mogla videti. Iskrica je med njima preskočila šele po snemanju filma Beležnica. Skupaj sta bila dve leti. Pravijo, da sta se morala tudi Leonardo DiCaprio in Claire Danes za film Romeo in Julija pošteno potruditi, da sta prekrila sovraštvo, ki sta ga čutila drug do drugega. Leo je Claire imel za arogantno, Claire pa je bila mnenja, da je DiCaprio otročji.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.