Magazin > VIP
12 ogledov

Med klienti tudi Charlie

Ashley bi lahko napisala knjigo spominov in tako obogatila svoj bančni račun. Le Žurnal24 main
Ashley Alexandra Dupre je polna presenečenj. Poleg klienta številka 9 naj bi za njene čare mastne denarce plačal tudi igralec Charlie Sheen.
Jason Itzler , zvodnik za katerega je Ashley delala, trdi, da je Charlie Sheen pred približno dvema letoma želel usluge dveh njegovih deklet. Itzler mu je kot ubogljiv zvodnik na dom poslal Victorio (pod tem imenom se je predstavljala Ashley) in Cherly.

Sheen se prostitutkam ne more upreti. © Flynet/JLP

 
Sheen je za zabavo v troje segel globoko v žep. Dekleti, oblečeni kot navijačici, sta ga zabavali za 20 tisoč dolarjev. "Sheen je izrazil željo, da sta dekleti oblečeni v navijačici. Med spolnim odnosom sta dekleti, ki Charlija nista mogli prehvaliti, vzklikali njegovo ime,“ je povedal Itzler. Na sploh naj bi Sheen rad z dekleti na poziv uprizarjal različne prizore. Očitno mu je igralski poklic čisto zares prišel v kri.

Ashley odnesla Spitzerja
Ashley bi bila le ena od številnih deklet, ki za denar prodajajo svoje telo, če ne bi bil njena stranka guverner New Yorka Eliot Spitzer. Spitzer, poznan tudi pod imenom klient številka 9, je pretekli teden podal odstopno izjavo, potem ko se je izvedelo, da je za 2800 dolarjev noč preživel s prostitutko.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.