Magazin > VIP
137 ogledov

"Med mano in Majo je le prijateljstvo"

Goran Breščanski, Maja Prašnikar Mediaspeed.net
Da se med Majo Prašnikar in Goranom Breščanskim nekaj plete, smo pisali že pred dvema letoma, ko sta bila oba udeleženca Kmetije slavnih. Govorice sta kmalu utišala, saj je imela Maja takrat fanta, zdaj pa ga nima več in z Goranom sta se spet zbližala ...

Tako vsaj pričajo fotografije, ki jih je pred kratkim posnel fotograf znanega rumenega časopisa. Majo in Gorana je ujel med druženjem ob kavici, kjer sta glasbenika vidno uživala v družbi drug drugega, za slovo pa sta se še objela. A glasbenika tudi tokrat zanikata zgodbo o romanci. "Med mano in Majo ni nič več kot prijateljstvo. Vem, da so naju na zadnji kavici ujeli v objektiv, a midva sva le prijatelja," nam je pojasnil Goran in v smehu dodal, da pa ne bo "tajil, da je Maja luštna punca". Enako nam je povedala tudi Maja: "Tako kot je rekel Goran: med nama je le prijateljstvo."

Maja se je sicer poleti razšla s fantom Matjažem Živkovičem - Makijem, s katerim sta bila v zvezi nekaj let. Po naših informacijah naj bi bilo razlog za razhod tudi Makijevo pretirano ljubosumje, a Maja pravi, da ostajata "v zelo lepem odnosu".

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.