Magazin > VIP
11405 ogledov

Med mrtvimi v Sydneyju tudi hči znanega Avstralca

dawn singleton, john singleton Profimedia
Letos bi se morala poročiti, sedaj pa na žalost pripravljajo njen pogreb.

dawn singleton, john singleton | Avtor: Profimedia Profimedia
V enem od nakupovalnih središč v avstralski metropoli Sydney je bilo v soboto v napadu z nožem ubitih najmanj šest ljudi. Policistka je napadalca ustrelila.

Avstralija, ki je še vedno v šoku, se poslavlja od žrtev, med katerimi je tudi 25-letna Dawn Singleton, hčerka znanega avstralskega milijonarja Johna Singletona.

Dawn je bila sredi priprav na svojo poroko, poročno obleko si je izbrala pretekli teden, v soboto pa je nakupovala ličila za svoj veliki dan. Lepotičin zaročenec je policist, ki so ga službeno poklicali na kraj napada, kjer je nato izvedel, da je med žrtvami tudi Dawn, s katero je bil deset let v zvezi. 

Žrtvin oče je multimilijonar John Singleton, ki ga poznajo pod vzdevkom "Singo". Obogatel je v 70. in 80. letih, in sicer z oglaševanjem. Njegovo premoženje je ocenjeno na okoli 468 milijonov evrov.

Singleton ima osem otrok, ki so se mu rodili v sedmih zakonih. Med drugim je bil poročen tudi z nekdanjo "miss sveta" Belindo Green (71) in televizijsko novinarko Liz Hayes (67, "60 minut"). Šele decembra se je znova poročil: Sarah Warry (44) je njegova osma soproga. Dawn mu je rodila šesta žena Julie Martin.

Prijatelji se od lepe Dawn poslavljajo po družbenih omrežjih. Ena od njenih prijateljic je zapisala: "Dawn, morala bi napisati tvoj poročni govor, a namesto tega sedim tukaj in jokam." 

Komentarjev 3
  • h4ck3r 08:36 15.april 2024.

    Najboljša rešitev...postati in ostati nevtralen in zagotoviti dobre življenske in delovne pogoje, je edina rešitev. Sicer se bo še vedno našel kakšen psihični bolnik, kar se seveda ne da preprečiti, se pa tako lahko vsaj prepreči poboje iz verskih ali ...prikaži več političnih motivov. Je pa to sicer tudi konkretno sporočilo tistim, ki mislijo, da so zaradi denarja in moči, neranljivi.

  • Avatar Garancija
    Garancija 08:12 15.april 2024.

    U tole je tragedija