Magazin > VIP
112 ogledov

Med snemanjem komaj ušel smrti

Tomova žena Rita Wilson bi pred devetimi leti skoraj postala vdova. Žurnal24 main
Za Toma Hanksa je bilo snemanje filma Brodolom skoraj usodno. Med snemanjem enega izmed prizorov se je lažje poškodoval, zaradi rane pa je dobil hudo okužbo, ki ga je skoraj stala življenja.

Ameriški igralec Tom Hanks je o nevarni izkušnji s snemanja izpred devetih let spregovoril šele na nedavnem intervjuju za BBC. Leta 2000 si je med snemanjem uspešnice Brodolom lažje poškodoval nogo, zaradi česar je moral obiskati zdravniško pomoč. A danes 52-letni zvezdnik se takrat ni zavedal resnosti poškodbe, dokler mu zdravnik ni povedal slabe novice. "Nemudoma vas moramo odpeljati v bolnišnico, ker ste dobili hudo infekcijo. Okužba lahko hitro zastrupi vašo kri, temu pa žal sledi smrt." Zvezdnika so dovolj hitro oskrbeli, zato je nezgoda ostala le še slab spomin.

V filmu Brodolom (Cast Away) Tom igra dostavljalca pošte, ki z letalom strmoglavi sredi oceana. Njegov lik je edini, ki se reši in obtiči na samotnem otoku. Prepričljiva igra mu je prinesla tudi nominacijo za oskarja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.