Magazin > VIP
22 ogledov

Med splavom skoraj umrla

Gwyneth Paltrow FameFlynet
Gwyneth Paltrow je izdala, da je bila noseča tudi v tretje, ob splavu pa je skoraj izgubila življenje.

Gwyneth Paltrow je razkrila bolečino ob splavu, ki ga je doživela v prejšnjih letih. "Otroka me neprestano sprašujeta, ali bomo imeli še kakšnega dojenčka. Sicer nikoli ne veš in zagotovo bi zmogli, vendar zelo pogrešam svojega tretjega in veliko razmišljam o tem. Tretja nosečnost je bila resnično slaba izkušnja. Ni se izšlo in skoraj sem umrla, zato se sprašujem, ali je to to ali naj poskusimo znova," je povedala oskarjevka, ki ima s pevcem skupine Coldplay Chrisom Martinom hčer Apple (8) in sina Mosesa (6).

Poleg priznanja pa v nedavnem intervjuju ni skoparila s hvalo, posvečeno Chrisu: "Sva zelo predana starša, vse odločitve sprejemava skupaj in se medsebojno podpirava. Chris res zna z otroki in to, da sta otroka v rokah tako dobrega moškega, je resnično olajšanje. Ne glede na to, kaj se zgodi z najinim zakonom, sem izbrala najboljšega očeta svojih otrok."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.