Magazin > VIP
39 ogledov

Med svati bosta tudi zakonca Beckham

Slavna zakonca, David in Victoria (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Tudi David Beckham in njegova Victoria bosta povabljena na kraljevsko poroko princa Williama in njegove zaročenke Kate naslednjo pomlad.

Slavni angleški nogometaš David Beckham in njegova žena Victoria bosta po poročanju britanskega Mirrorja med svati na kraljevski poroki princa Williama in njegove zaročenke Kate Middleton. Na poroki 29. aprila naslednje leto se bosta lahko družila z drugimi zvezdniki, kot sta britanska pevca sir Elton John in sir Paul McCartney.

"David je takoj, ko je slišal novico, pisal Willsu in ta mu je povedal, da je vabilo že na poti. David in Victoria sta bila navdušena in komaj čakata na poroko," je povedal neimenovani vir.

William sicer uradno še ni na vrhu države, zato ni zahtevano, da povabi tuje dostojanstvenike. Vendar viri pravijo, da bo seznam gostov, ki bo uradno objavljen verjetno šele proti koncu februarja, zagotovo poln znanih osebnosti z vsega sveta. "Previdno premišljujeta, katere dobrodelne organizacije povabiti, vendar sta se večinoma že odločila, katere prijatelje želita imeti ob sebi." Ker se William in Kate precej družita z zvezdniki, naj bi jih bilo na spomladanski poroki kar nekaj. "Zagotovo ne bo veliko takih, ki bodo rekli: 'Oprostite, tisti dan nimamo časa.'"

Williamov 26-letni brat, princ Harry, bo njegova priča, Katina mlajša sestra Pippa pa bo prevzela vlogo njene družice.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.