Magazin > VIP
119322 ogledov

Med tem intervjujem je naša voditeljica dobila nelagoden občutek

lea mederal, nejc drobnič Youtube
Z njim je to doživela prvič ...

lea mederal, nejc drobnič | Avtor: Youtube Youtube
Voditeljica oddaje Potep z Leo, Lea Mederal Gams, je tokratni izlet prepustila svojemu sogovorniku - glasbeniku in voditelju pri radiu Veseljak Nejcu Drobniču, ki ji je pripravil veliko presenečenje. Predstavil ji je namreč svoj konjiček in jo odpeljal na strelišče. Njegova strast je namreč športno strelstvo.

Tokratni intervju je bil tudi za Leo zelo poučen, saj jo je Nejc podučil o pravilih na strelišču. "Če upoštevamo varnostne ukrepe, je pištola lahko fina sprostitev. Na strelišče ne smeš priti jezen, v bistvu moraš biti dobre volje. Pištola mora biti na začetku vedno prazna," je učno uro začel Nejc in pištolo prepustil Lei, ki še nikoli v življenju ni streljala.

Nejca so za streljanje navdušili prijatelji. Leta 2013 je naredil izpit za posest in nošenje orožja in od takrat se občasno dobivajo na strelišču, je razložil.

Lea je očitno nadarjena. Ko sta se pomaknila malce bližje tarči, je zadela celo 9 točk! "Ko imaš pištolo v roki ... Najprej sem imela zelo nelagoden občutek," je priznala. "Strah mora biti prisoten. Če ni strahu, ni spoštovanja in se hitro naredi kakšna neumnost," ji je na to odgovoril Nejc.

Komentarjev 3
  • jakec1575 15:51 26.januar 2024.

    Jansa je dal ukaz. Zdej se vsi desni opremljajo z orozjem. Rednecki mislijo, da do pravi deci, ce znajo rokovat z orozjem. Za deca je treba velik vec kot jest medvedjo pasteto. Te volitve je grozil tomasevic na noritv, kaj ...prikaži večj bo naslednje? Pohod z orozjem?. Vec dostopnega orozja, pomeni tudi vec kretenov, ki so prisli do orozja, Pa morda ne bi smeli. Strelski pohod v sloveniji nikoli ni bil blizje. Nezdravljenih psihicev je dovolj.

  • Pierre 14:07 26.januar 2024.

    Ja sem tud jaz mislu da je šlo za pojeb in ne potep....

  • satir 10:25 26.januar 2024.

    Po naslovu sodeč bi sklepali, da jo je najmanj napeljeval k tistim rečem, potem prebereš trač in je vse skupaj ravno toliko zanimivo kot to, da sem za malico sendvič pojedel.