Magazin > VIP
20 ogledov

Med temi imeni izbirata Kim Kardashian in Kanye West

Kim Kardashian Kanye West Profimedias
Kim Kardashian in Kayne West še vedno izbirata ime za svojega še nerojenega sina. Po poročanju tujih medijev naj bi bila Saint in Legend dve izmed potencialnih imen ta hip ...

Neimenovani vir blizu družine Karadshionovih je za spletni medij Hollywood Life povedal, da si par za sina želi nenavadno ime.

"Kayne in Kim se še vedno nista odločila glede imena za svojega nerojenega sina. Edina stvar, o kateri sta se dogovorila, je ta, da si ne želita normalnega imena ali črkovanja,“ je omenjenemu tujemu mediju zaupal neimenovani vir in povedal še: "Na ta način ga bosta dodala k bazi otroških zvezdniških imen in obenem poskrbela za tako edinstveno in drugačno ime, kot je to le mogoče.“

 Bo dojenčku ime Easton?

"Nista se še odločila za čisto konkretno ime, morda bosta počakala, da se dojenček rodi in nekaj časa preživela z njim ter šele nato sprejela odločitev. Glavni cilj za otroka in Kim je, da sta zdrava skozi celoten porod, ime pa bo že prišlo,“ je za Hollywood Life pojasnil neimenovani vir. Nekaj časa se je ugibalo, ali bo dojenčku ime Easton, vendar je 35-letnica zavrnila tovrstne govorice. Govori se, da bo slavni par ustvaril ime, ki zaenkrat še ne obstaja.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.