Magazin > VIP
19 ogledov

Med vročimi prizori Jake vedno gol

Jake verjame, da je treba med snemanjem seksa dejansko biti gol. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Med snemanjem vročih prizorov igralec Jake Gyllenhaal noče nositi spodnjic.

Tako se je 29-letni igralec Jake Gyllenhaal odločil zato, ker se mu zdi, da ga morajo gledalci videti brez spodnjic, saj so prizori tako videti pristnejši. Igralec, ki je trenutno v zvezi s pevko Taylor Swift, se je za vlogo v filmu Love & Other Drugs, kjer igra ob Anne Hathaway, z veseljem slekel do golega.

"Če bomo pri ljubezenski zgodbi odprti in intimni tako, kot smo, potem enako naredimo pri seksu," je povedal igralec. "Ko vidite dva igralca, ki igrata zaljubljenca, kako bi jim sicer sploh verjeli, da sta zaljubljena, če ne bi bila gola? Še nikoli nisem seksal oblečen v spodnjice in čudno je gledati igralca, ki jih ima na sebi. Lahko poskusite, vendar tega ne priporočam."

Hollywoodskega igralca tako ni bilo sram odigrati golih prizorov, saj se ne sramuje svojega telesa. Za vlogo v filmu se tudi ni pretirano potil v telovadnici, saj od njega niso zahtevali, da je v vrhunski formi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.