Magazin > VIP
24 ogledov

Medeni tedni blizu doma

Princ William, Kate Middleton Žurnal24 main
Princ William in zaročenka Kate Middleton naj bi se že odločila, kam bosta po težko pričakovani poroki odšla na poročno potovanje.

William in Kate si bosta aprila obljubila večno zvestobo, poleg napornih priprav na kraljevo poroko pa naj bi si že izbrala tudi kraj poročnega potovanja. Iz velike Britanije se šušlja, da sta si zaročenca ogledovala otoke Scilly, ki so znani kot otoki z belim peskom, dolgimi in lepimi plažami in kristalno čistim morjem. Iz rodne domovine se mladoporočenca tako ne bosta odpravila daleč, saj otoki ležijo jugozahodno od Velike Britanije.

Na otoke ima še posebej lep spomin William, saj je tam daljnega leta 1989 letoval s svojim bratom Harryjem in staršema, princem Charlesom in princeso Diano.

Iz Buckinghamske palače uradno še niso sporočili, kje bo kraljevi par preživel medene tedne, znano pa je, da je za poroko skoraj vse že pripravljeno.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.