Magazin > VIP
27004 ogledov

Medicinska sestra iz Mozirja, ki dela na covid oddelku, dobila veliko presenečenje

tanja
Na Hitradiu Center so na materinski dan eni izmed mamic podarili operacijo prsi.

V sklopu posebne akcije Spimpaj mamo, ki jo že 6 let delajo skupaj z Estetiko Testen, so tokrat osrečili medicinsko sestro Tanjo, ki je vodja sester na covid oddelku. Za Tanjo je izjemno naporno leto, hčerka, ki jo je prijavila, pravi, da je imela od razkužila čisto izsušene roke, odtisi skafandra pa so se ji poznali na obrazu še več ur po koncu službe. Ker je Tanja ženska, ki vedno postavlja na prvo mesto druge, si je zagotovo več kot zaslužila presenečenje. 

"Upajmo, da bo kmalu konec epidemije in da bom lahko že letos v kopalkah pokazala svoj novi dekolte," je povedala zgovorna Mozirčanka, ki je dodala, da je bil to njen najlepši materinski dan v življenju.

Na Hitradiu Center sicer poudarjajo, da akcija nikakor ne teži k promoviranju umetnega. V prvi vrsti želijo pomagati mamicam, ki so zaradi posledic nosečnosti in materinstva izgubile samozavest. V zadnjih letih so tako v glavnem osrečevali mamice, ki so po porodu izgubile tudi do 40 kilogramov, zaradi česar jim je ostalo ogromno odvečne kože, kar ni bil samo estetski, pač pa tudi funkcionalni problem. Na akcijo se vsako leto prijavi na tisoče mamic, v glavnem pa si želijo odstraniti odvečno kožo na trebuhu ali pa dvigniti in povečati prsi. 
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.