Magazin > VIP
39 ogledov

Medicinska sestra pustila poslovilno pismo

Kate Middleton FameFlynet
Medicinska sestra Jacintha Saldanha, ki je bila žrtev neslane šale, je za seboj pustila poslovilno pismo.

Avstralski mediji poročajo, da je Jacintha Saldanha, zelo cenjena medicinska sestra, ki je sprejela klic in dala informacije o noseči Kate Middleton, preden si je vzela življenje, pustila sporočilo. Svoji družini klica, ki ga je prejela od avstralskih radijskih voditeljev, ni omenila. O poslovilnem pismu poročajo tudi britanski mediji, vsebina pisma pa zaenkrat še ni znana.

Danes so na truplu pokojne opravili obdukcijo. Vzrok smrti še vedno ni znan.

Družinski člani pokojne sestre, mož Ben Barboza in otroka Junal in Lisha, pa od bolnišnice zahtevajo odgovore o vseh okoliščinah in dejstvih, ki so njihovo mamo in ženo pripeljali do tragičnega konca. Zanje notranja preiskava ne bo dovolj, želijo si namreč "izvedeti vse“.

Na avstralski radijski postaji 2Day FM so iz spoštovanja do pokojne in njene družine odpovedali božično zabavo. Podjetje Southern Cross Austereo, ki ima v lasti 2Day FM, bo v sklad, ki so ga v bolnišnici odprli za družinske člane pokojne medicinske sestre, donirali več kot 500 tisoč ameriških dolarjev (384 tisoč evrov).

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.