Magazin > VIP
3454 ogledov

Medtem ko znani Slovenci pomagajo, Damjan Murko počne to

Damjan Murko facebook
“Moje misli, moje srce in moje molitve so pri ljudeh, ki so ostali brez vsega,” je povedal.

Damjan Murko se je te dni mudil na sosednjem Madžarskem, v Budimpešti, kjer je z družino užival v prestižnem hotelu Intercontinental. Za tem se je sprehodil po rdeči preprogi Niagara Coctail bara v Mariboru in poklicali smo ga, če kaj pomaga pri saniranju poplav tako kot ostali Slovenci.

“Najprej moram povedati, da vsak pomaga po najboljših močeh in ko sem jaz prijel za lopato doma, tega nisem objavljal,” je povedal. “Kar sem naredil, sem naredil iz srca, mimo medijev, mimo prijateljev in sorodnikov. Ne bom se medijsko izpostavljal, ali sem doniral ali ne,” je dodal in še pripomnil: “Usesti se v avto in odpeljati nekam pomagati, se mi zdi nevarno. Vlada je objavila, da je prostovoljcev preveč in da na terenu vlada kaos. Poleg tega vsi prostovoljci ne zmorejo in ne znajo opravljati vseh del."

Povedal je še nekaj ganljivega: “Moje srce, moje misli in moje molitve so pri ljudeh, ki so ostali brez vsega. Ampak življenje mora teči dalje. Tudi tisti, ki so jih prizadele poplave, delajo naprej, da popravijo stanje. Tudi moj posel teče dalje.”

Damjana na rdeči preprogi in kako uživa v Intercontinentalu v Budimpešti, si oglejte spodaj.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Damjan Murko (@damjanmurko)

 | Avtor:

 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 2
  • mph2 13:48 14.avgust 2023.

    "“Moje misli, moje srce in moje molitve so pri ljudeh, ki so ostali brez vsega,” je povedal." Se pravi prispeval je z nič od nič od nič. Bi lahko vsaj tiho bil. Sramota.

  • 216c26c54b211c9cd98531b9779a844f845aa0eb 11:52 14.avgust 2023.

    Jebale vas neprodane montažne hiše podarimo skoraj zastonj. Vi bedni izgovor za spletni cajteng. Koga briga damjan burko. Sam da vi lohk šibate nategunske reklame