Magazin > VIP
30 ogledov

Meg Ryan se je zaročila

Meg in John se želita poročiti julija letos. (Foto: Flynet) Žurnal24 main
Igralka Meg Ryan se je po pol leta zveze zaročila z glasbenikom Johnom Mellcampom. Parček se namerava poročiti že čez dva meseca, pa čeprav se John še vedno ni ločil od svoje žene Elaine.

Meg in John nameravata usodni da dahniti julija letos, pa čeprav Johnov zakon z Elaine Irwin, s katero je bil poročen 18 let, še ni končan. A 49-letne igralke to očitno ne ovira, saj že komaj čaka, da bo postala gospa Mellcamp. Po besedah bližnjih prijateljev Meg naravnost uživa v ponovni slavi in medijski pozornosti, ki naj bi jo zelo pogrešala.

 

Johnovi otroci so sicer prepričani, da se njihov oče ne bi smel tako hitro spet poročiti, a glasbenik jim je zagotovil, da je Meg ženska, ki si jo je od nekdaj želel, ter da je popolnoma prepričan v svojo odločitev.

 

Sicer pa bo to za Johna že četrti zakon, za Meg pa drugi. Leta 1991 se je poročila z igralcem Dennisom Quaidom, a sta se čez devet let razšla, ker se je Meg zapletla z Russellom Crowom.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.