Magazin > VIP
17541 ogledov

Meghan, Harry in paparaci: Te izjave dvigujejo prah

meghan markle, princ harry
1/3
Profimedia
Jima zasebnost sploh ni tako pomembna, kot pravita?

V začetku meseca je dvor Meghan in Harryja obvestil, da morata izprazniti svoj dom v Veliki Britaniji, Frogmore Cottage. Mediji so poročali, da para ta novica ni pretresla in da sta se s "prošnjo" strinjala. Istega večera so paparaci zakonca Sussex ujeli pred restavracijo San Vicente Bungalows v Hollywoodu, kamor sta prišla nasmejana do ušes. Zelo zadovoljna sta jo tudi zapustila, kažejo posnetki. 

Fotografi ju tokrat niso prav nič motili, čeprav ves čas poudarjata, da jima je zasebnost zelo pomembna. Sta želela, da svet tistega dne vidi njuna nasmejana obraza? Kot je Page Six povedal vir, ima restavracija poseben vhod za pomembne goste, skozi katerega lahko mirno pridejo ali odidejo iz lokala, ne da bi jih "napadli" paparaci. "Mislim, da gre za odziv na novico o njunem nekdanjem domu. Vem, da ima San Vincente zadnja vrata za zvezde, ki si ne želijo, da se jih opazuje pri prihodu ali odhodu. Njim je zasebnost res pomembna." Vir celo pravi, da sta se Meghan in Harry odločila za glavni vhod. "V to restavracijo prihajajo večje zvezde, kot sta Harry in Meghan, a nihče ne ve, da so tam. Harry in Meghan pa sta rekla, da sta dobro in da tega ne potrebujeta. Glavni vhod sta uporabila tudi, ko sta odhajala."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.