Magazin > VIP
4265 ogledov

Meghan in Harry: Je njun zakon v krizi? Ta video razkriva resnico!

meghan markle, harry Twitter
Par se že dalj časa sooča z negativnimi govoricami.

Zakonca Sussex se z nežnimi dotiki in zaljubljenimi pogledi, kadar je le mogoče, borita proti govoricam, da je njun zakon po petih letih v krizi. Začele so se maja, ko so se pojavila namigovanja, da je Harry za dalj časa najel hotelsko sobo, pred kratkim pa so se mediji razpisali o posnetku, na katerem se par niti enkrat ni pogledal.

In tudi sedaj, vsaj na prvi pogled, se zdi, da je harmonije med zakoncema konec. V petek sta Meghan in Harry v spremstvu vojvodinjine mame Dorie prišla na koncert pevke Beyonce. Očividci so v kamero ujeli trenutek, v katerem je bil Harry videti slabe volje, medtem ko se je njegova soproga prešerno zabavala (foto zgoraj). Na srečo so v javnost pricurljali tudi video posnetki njunega obiska, sicer bi se moral par se braniti pred grdimi govoricami.

Harry je vsekakor užival v glasbi ameriške zvezdnice in tudi v ženini družbi. Znani par se je veliko objemal in objet plesal. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.