Magazin > VIP
6947 ogledov

Meghan in Harry: Njuna fundacija je polomija

meghan markle, princ harry Profimedia
Govori se, da bosta prodala svojo 14 milijonov evrov vredno vilo. Imata finančne težave?

Zakonca Sussex sta se odpovedala udobnemu življenju v Veliki Britaniji in se preselila čez lužo, kjer si morala denar služiti sama. Govorilo se je, da sta podpisala bajno pogodbo s Spotifyjem, ki pa jima celotnega zneska za njun podkast menda ne bo izplačal, saj sta posnela le enega, ki ni bil preveč priljubljen.

Meghan in Harry pa tudi s svojo fundacijo Archewell nimata sreče. Hollywood očitno ni tako radodaren, kot sta upala ... Iz davčnih dokumentov je namreč razvidno, da so bili stroški fundacije, ki je bila ustanovljena jeseni 2020, večji od prihodkov, ki so lani znašali le 50 tisoč dolarjev (približno 44 tisoč evrov). Harry in Meghan naj bi samo za pravne stroške, ki so nastali zaradi zaprtja stare fundacije Sussex Royal in ustanovitve nove, zapravila 49 tisoč evrov.

Da sta nabrala tako malo dobrodelnih prispevkov, je presenetljivo, saj je par izkoristil vsako priložnost, da je opozoril na svoje delo. 

Prijatelji para so The Telegraph sicer zaupali, da je par namenoma odlašal z razglasitvijo uradnih projektov, ker sta se osredotočala na pandemijo in gibanje Življenja temnopoltih štejejo.

 

Komentarjev 1
  • Avatar Malliosena
    Malliosena 00:20 07.januar 2022.

    Dobrodošli v najboljši intimni klub - - Se︆︆ns︆︆to︆︆s︆︆.︆︆C︆︆o︆︆m