Magazin > VIP
9479 ogledov

Meghan in Harry pravita, da bi se vožnja lahko končala tragično, taksist pa ...

meghan markle, princ Harry
1/3
Profimedia
Tako kot princeso Diano so tudi njiju v avtu zasledovali paparaci.

Harry in Meghan pravita, da so jih paparaci po podelitvi nagrad fundacije Ms. Foundation for Women, na kateri je bila nagrajena tudi vojvodinja, dve uri divje zasledovali po ulicah New Yorka. V taksiju je bila poleg slavnega para še Meghanina mama. 

"Brez prestanka so jima sledili in ju preganjali več kot dve uri. Malo je manjkalo pa bi se lahko končalo tragično. Za las sta se izognila trčenju na cesti, ogroženi so bili pešci, celo dva newyorška policista," je povedal njun tiskovni predstavnik, newyorška policija pa je dodala: "V torek je policija pomagala zasebni varnostni ekipi vojvode in vojvodinje Sussex." Dejali so še, da so fotografi taksistu oteževali vožnjo. 

O dogodku ta teden obstaja več poročil, med drugim pravijo, da so fotografi ignorirali prometne predpise, vozili po pločniku in menda celo v napačno smer.

Taksist je dogodek doživljal precej bolj sproščeno. Za Bild je povedal: "Ničesar pretirano nevarnega nisem opazil. Ostajali so za nami. Meghan in Harry sta mi najprej dala naslov, nato pa sta si premislila in odpeljal sem jih na policijsko postajo." Dodal je tudi, da je bil par med vožnjo "zelo živčen".

To sicer nikogar, ki pozna Harryjevo travmo, ne preseneča, saj je v prometni nesreči, za katero so bili poleg pijanega voznika krivi tudi paparaci, umrla njegova mama, princesa Diana.

 

Komentarjev 1
  • Toma 09:54 18.maj 2023.

    Naj se ne sekira! Tisto je bil državni atentat MI5/6, Harry pa sploh ni pomemben ;-)