Magazin > VIP
5340 ogledov

Meghan in Harry: Razkrinkali še eno laž

meghan markle, princ harry Profimedia
Razkrinkali že tretjo neresnico.

Zakonca Sussex sta v intervjuju za Oprah očrnila kraljevo družino. Med drugim sta povedala, da se je Meghan spopadala s hudimi duševnimi težavami, a jima nihče ni hotel pomagati, dejala pa sta tudi, da so nekateri člani kraljeve družine rasisti.

Svet je sočustvoval s parom, ki je moral zbežati iz palače, da se ne bi zgodila še ena tragedija. 

So pa novinarji le kratek čas po intervjuju razkrinkali, da ni vse tako, kot sta v pogovoru za ameriško televizijo povedala Sussexa. Med drugim ni res, da sta se poročila pred uradno poroko maja 2018, prav tako ne drži, da se Harry z očetom nikoli ni vozil s kolesom.

Sedaj pa je na dan prišla nova laž. Harry je potarnal, da ga je oče pustil na cedilu in da jima je kraljeva družina že v prvem četrtletju leta 2020, ko sta sporočila, da odstopata od kraljevih dolžnosti, zaprla finančno pipico in ju nehala podpirati. To ne drži. Dvor je sedaj objavil letno finančno poročilo od aprila 2020/do marca 2021, iz katerega je razvidno, da je Charles sina podpiral tudi po 'megxitu' januarja 2020.

Predstavnik zakoncev Sussex je po razkritju razložil, da je Harry govoril o prvem finančnem četrtletju 2020, ki se je začelo aprila, končalo pa julija. Par je od kraljevih dolžnosti odstopil marca 2020.

Tudi ta razlaga jima ne pomaga, saj poročilo kaže, da ju je Charles nehal podpirati poleti.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.