Magazin > VIP
20444 ogledov

Meghan in Harry: Takšna je njuna hčerka

princ Harry Meghan Markle Epa
"Prelepa je."

Meghan in Harry sta šele dva dni po porodu svetu razkrila, da sta dobila hčerko Lilibet Diano. Dojenčice še nista pokazala, je pa za Us Weekly vir ekskluzivno povedal, da je prelepa in popolna ter podobna obema.

"Lili je še bolj popolna, kot sta si lahko predstavljala. Zaljubljena sta vanjo, prelepa je. Podobna je tako Harryju kot Meghan,“ je dejal.

Deklica je dobila ime po prababici in babici. Kraljico je Lilibet klical že njen oče, ta vzdevek pa si je tako rekoč nadela sama, ko svojega imena kot majhen otrok ni mogla izgovoriti. Nato jo je Lilibet klical tudi mož.

BBC je poročal, da zakonca Sussex kraljice nista vprašala, ali lahko otroka poimenujeta po njej, kar je ujezilo Harryja, ki je preko predstavnika za javnost sporočil, da je bila njegova babica obveščena. "Če njune želje ne bi podprla, tega imena ne bi izbrala,“ je povedal.

Mediji poročajo, da se je Meghan z imenom Lili (kot roža lilija) poklonila tudi svoji mami Dorii, ki jo je kot otrok klicala „roža“.


 

 
Komentarjev 1
  • Charles_Robson 11:37 10.junij 2021.

    S prenosnim računalnikom zaslužim veliko denarja (168 do 250 USD / uro). Prvi mesec sem prejel ček za 24568 ameriških dolarjev. To spletno delo je preprosto in razumljivo, Pojdite na spodnje spletno mesto in začnite ......... >>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑭𝒂𝒔𝒕𝑪𝒂𝒔𝒉7.𝐜𝐨𝐦