Magazin > VIP
21703 ogledov

Meghan in Harry: To je bila zanju kaplja čez rob in kriva je bila kraljica

meghan markle, princ harry, princ William Profimedia
Harryja in Meghan je kraljica razočarala.

Čeprav je Harry v zloglasnem intervjuju z Oprah poudaril, da je v dobrih odnosih s svojo babico, pa je bila kraljica tista, ki je udarila po mizi, ko sta si zakonca Sussexa zaželela svojo pisarno, daleč stran od Buckinghamske palače.

Do Megxita sta njune finančne zadeve urejala princ Charles in kraljica in ker bi nova pisarna, ki bi skrbela le za njune stike z mediji, pomenil nov strošek, jima je je kraljica to prepovedala, razkriva dokumentarni film 'Harry and William: What Went Wrong?'.
Strokovnjakinja za kronane glave Camilla Tominey je povedala: "Hotela sta svojo pisarno tako kot zakonca Cambridge, da bi iz dvorca Windsor ali njunega doma Frogmore Cottage lahko neodvisno delovala. Namesto nove pisarne pa so jima sporočili, da bo Buckinghamska palača urejala njune zadeve. Kraljica in Charles sta se vmešala in udarila po mizi: 'Ne, mi bomo urejali vajine zadeve.'“  

Ta degradacija naj bi bila zanju kaplja čez rob, saj sta si želela le, da bi z njima ravnali enako kot z Williamom in Kate. Resnica sicer je, da tudi zakonca Cambridgea nista imela ločene ekipe, ampak sta si strokovnjake za odnose z javnosti morala do oktobra 2018 deliti z Meghan in Harryjem.

Tudi kraljevi strokovnjak za finance David McClure meni, da je bila njuna želja po finančni neodvisnosti glavni razlog za ločitev od kraljeve družine. Z denarjem, ki je namenjen monarhiji, namreč opravlja kraljica, ki ni videla potrebe po tem, da bi imela William in Harry ločeni pisarni.

Meghan je sicer v intervjuju z Oprah namignila, zakaj sta si s Harryjem želela druge ekipe. Dejala je, da je Institucija nikoli ni branila, ko so mediji o njej objavljali laži. Ko je bilo treba popraviti Katin imidž, pa so vedno podali izjavo za javnost.


 

Komentarjev 6
  • tomaz696 17:04 07.julij 2021.

    Zadnji cas da razpade ta govnarska monarhija,anglezi pa so itak lopovski in prostaski narod polni sebe...

  • primoz22 12:49 07.julij 2021.

    Majazmaja- sej je še charles vnes haha reptilov kokr čš.bo tega kmal vsega konc..

  • Isela_Hodges 11:09 07.julij 2021.

    Google plačuje dobro plačo od doma od 4500 do 6000 dolarjev na teden, kar je neverjetno pred letom dni, ko sem bil brezposeln v strašnem gospodarstvu. tukaj sem začel ..... >>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦