Magazin > VIP
32574 ogledov

Meghan in Harry: Zaposleni ju ne smejo niti pogledati, kaj šele ogovoriti

meghan markle, princ harry Profimedia
Tudi njuni zaposleni v ZDA se pritožujejo.

Zakonca Sussex sta se morala že na Otoku braniti obtožb, da nad zaposlenimi izvajata mobing. Dva asistenta naj bi zaradi Meghan dala celo odpoved. Vse obtožbe je par zavrnil, dvor pa je sporočil, da bo sprožil preiskavo. 

Meghan in Harryja pa je doletela še ena PR-katastrofa, saj se je sedaj oglasilo še nekaj ljudi, ki trdijo, da so delali v njunem gospodinjstvu in da sta se do njih obnašala neprimerno. Reviji Star so zaupali, da je Meghan zelo pikolovska, v hladilniku so morali biti ločki razporejeni po barvah, Harry pa umazane posode nikoli ni pospravil za sabo. Zaposleni ju niso smeli pogledati v oči, prav tako z njima niso smeli začeti pogovora. 

Po vsej hiši so bile razporejene kamere, zaposleni pa s sabo na delo niso smeli prinesti prenosnega računalnika ali mobilnega telefona. Zakonca sta bila tako paranoična, da so zaposlene vsako jutro pred delom pregledali, trdi vir.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.