Magazin > VIP
1886 ogledov

Meghan je že s poročnim govorom ujezila kraljevo družino

meghan markle Epa
Novinar in avtor Omid Scobie je v knjigi o Meghan Markle zapisal, da je že pred poroko počilo med njo in Harryjem ter kraljevo družino.

Meghan Markle je že pred poroko povzročila nejevoljo med člani kraljeve družine. Omid Scobie je v svoji novi biografiji, ki tokrat govori le o Meghan, razkril, da je vojvodinja vztrajala pri svoji želji, da ima na poroki tudi ona govor. Dvorjani naj bi se nad tem zmrdovali, saj ni v navadi, da svate nagovori tudi kraljeva nevesta. "Vsem je bilo takoj jasno, da Američanka ni tipična vojvodinja," piše Scobie.

Meghan je veliko lepih besed namenila soprogu in njegovi družini, nato pa je spregovorila tudi o monarhiji. Nekdanja igralka je namreč takoj poudarila, da že lep čas ni prišla do besede. "Vem, da je minilo že nekaj časa," je začela svoj govor. Gostje nad tem menda niso bili navdušeni in so njene besede razumeli kot kritiko pravil, ki veljajo na dvoru.

Kot smo leta pozneje izvedeli v intervjuju, ki sta ga zakonca Sussex dala Oprah, je Meghan imela v Veliki Britaniji večkrat občutek, da ji ne pustijo do besede. Dejala je, da je nihče ni branil, ko so mediji objavljali laži. Najbolj so jo prizadele govorice, da je v jok spravila svakinjo Kate. Po njenih besedah je bila namreč ona tista, ki je po pogovoru jokala. Tudi te zgodbe dvor ni zanikal ...

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.