Magazin > VIP
18411 ogledov

Meghan Markle in princ Harry delila rojstnodnevni portret hčerke Lilibet

meghan markle, princ harry Profimedia
Deklica, ki je dopolnila eno leto, je rdečelasa.

Meghan Markle in princ Harry sta ob prvem rojstnem dnevu svoje hčerke Lilibet objavila nov portret. Deklica, ki jo kličejo tudi "Lili", je v soboto, 4. junija dopolnila eno leto. Lili je prvo svečko upihnila sredi praznovanj, ki so potekala v Združenem kraljestvu ob platinastem jubileju njene prababice kraljice Elizabete II.

Na portretu, ki ga je posnela fotografinja Misan Harriman (ki je fotografirala Meghan tudi med nosečnostjo), je videti, da je Lilibet rdečelaska, tako kot njen oče Harryj. Na rojstnodnevni fotografiji ima kratko pristrižene rdeče kodre, zavarovane z veliko belo pentljo, pozira v bledo modri oblekici.

Rojstni dan so praznovali v krogu družine in tesnih prijateljev

Kot poroča izvršni urednik portala Yahoo Omid Scobie, naj bi par hčerin rojstni dan praznoval v soboto v svoji rezidenci Frogmore Cottage blizu angleškega gradu Windsor. Praznovanja so se udeležili ožji družinski člani in tesni prijatelji, pripravili pa naj bi zasebni piknik na dvorišču. Za torto je poskrbela Claire Ptak, ki je leta 2018 izdelala tudi poročno torto za Meghan in Harryja.

Znano je, da so Lilibet čestitali tudi s strani kraljevega dvora, med njimi tudi teta in stric Kate Middleton in princ William, ni pa znano, kdo se je zabave udeležil.

Lilibet se je rodila leto in pol po tem, ko sta njena starša, ki imata tudi triletnega sina Archieja, naznanila uradni odhod iz kraljeve družine. Njeno ime Lilibet je poklon kraljičinemu vzdevku iz otroštva, medtem ko je njeno srednje ime Diana v čast njeni pokojni babici po očetu, princesi Diani.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.