Magazin > VIP
72194 ogledov

Meghan Markle noseča? To pravijo najnovejše fotografije

meghan markle, princ harry
1/2
Profimedia
Paparaci so zakonca Sussex ujeli pred restavracijo.

meghan markle | Avtor: Profimedia Profimedia
Po pisanju TMZ po spletu že več tednov krožijo govorice, da je Meghan Markle v veselem pričakovanju. Te so postale še glasnejše, ko se je razvedelo, da se ne bo udeležila kronanja kralja Karla III.

Glede na to, da je nekoč izgubila otroka, se je mnogim zdelo povsem logično, da bo zaradi nosečnosti zamudila ta zgodovinski dogodek, a najnovejše fotografije nekdanje ameriške igralke in njenega soproga kažejo, da so vroča namigovanja po vsej verjetnosti lažna.

Paparaci so par namreč ujeli med zapuščanjem restavracije Sushi bar, kjer menda strežejo predvsem surove ribe, ki jih nosečnicam odsvetujejo. Ali sta si privoščila kaj za pod zob ali ne, sicer ni znano, pod Meghaninimi oblačili pa se tokrat ni kazala prav nobena "izboklina". Pred nekaj dnevi so po spletu sicer zaokrožile fotografije, na katerih se vojvodinja s prijatelji sprehaja v naravi. Na enem od posnetkov se je pod njeno majico videl sumljiv rob (fotografija levo) ... Verjetno od hlač ali kakšne torbice, ki se nosi okoli pasu.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 5
  • kapibara1 17:46 15.maj 2023.

    Ena navadna filmska ta ošlesana putana, za samo zdraho delat ! To sem djal že pred leti, ko se je pihukljala v Kraljevo dužino... Nokilo in nikdar Miru pred/ z sa ta obšlesanimi..

  • Avatar Anion6anion
    Anion6anion 17:09 15.maj 2023.

    Ta bo najbrž od poštarja.

  • darefoks 16:34 15.maj 2023.

    dejte ze mir z temi sekreti