Magazin > VIP
16014 ogledov

Meghan Markle praznovala rojstni dan, kraljica pa takole ...

meghan markle, princ harry Profimedia
Za osebni praznik sta ji čestitala tako William kot tudi Charles.

Vojvodinja Meghan je včeraj praznovala 41. rojstni dan. Neimenovana kraljeva strokovnjakinja po pisanju Gale predvideva, da je Meghan z otrokoma spekla torto, zvečer pa sta si s Harryjem morda v družbi skladatelja Davida Fosterja in igralke Katharine McPhee, ki spadata v ožji krog njunih prijateljev, privoščila večerjo v znani restavraciji Lucky's Steakhouse.

Ob tej priložnosti sta ji lepe želje po Twitterju poslala tudi William z družino in prestolonaslednik Charles z ženo Camillo. Z njimi bi Meghan lahko nazdravila preko video klica, a se to verjetno ni zgodilo. Prepad med njeno družino in soprogovo je preglobok in se je sedaj, ko namerava Harry izdati knjigo, še poglobil. 

Se je pa javnega voščila vzdržala glava družine - kraljica Elizabeta II. To je sicer precej nenavadno. Lani ji je voščila preko družbenih omrežij, tako kot tudi ostalim članom kraljeve družine. Kljub temu da sta Harry in Meghan v ZDA udrihala po monarhiji, pa sta s kraljico v dobrih odnosih, poročajo mediji. Tudi zato njen molk preseneča.

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.