Magazin > VIP
11488 ogledov

Meghan Markle prelomila eno najpomembnejših pravil dvora

meghan markle Profimedia
"Kraljica mama se je obrnila v grobu."

meghan markle | Avtor: Children's Hospital Children's Hospital
Meghan Markle je med enim od svojih nedavnih nastopov kršila kraljevi protokol. "Tega valižanska princesa ne bi nikoli storila," poroča Express.

Vojvodinja je pretekli mesec presenetila mlade paciente v otroški bolnišnici v Los Angelesu in tako podprla njihovo kampanjo Make March Matter. Z bolnimi otroki se je fotografirala, jim brala in dajala avtograme. Tega ne bi smela storiti, je poudarila strokovnjakinja za kraljeve glave Daniela Elser in spomnila, kako se je princesa Kate lani šarmantno odzvala na prošnjo po podpisu. "Ne smem napisati svojega imena, lahko pa kaj narišem," je razložila oboževalcu. 

"V videu vojvodinjinega obiska, ki ga je objavila Extra TV, je mogoče videti Meghan, kako z otroki pozira za polaroidne fotografije in jim nato daje avtograme. Kraljica mama se je obrnila v grobu," je Meghan pokritizirala Elser

Člani kraljeve družine ne smejo dajati avtogramov, ker obstaja nevarnost, da bi podpise kopirali ali ponarejevali.

Komentarjev 3
  • Pierre 14:52 16.april 2024.

    Madona ste obsedeni s temi ''kraljevimi družinami''!!! A bi lahko nehal???? HVALA!

  • 4krogci 08:59 16.april 2024.

    Čakte mal...kako je prelomila pravila dvora, ce pa je odstranjena iz tega? Tudi nazivoiv vec nima ne nic???? Nimate iz cesa vec delat novic al kaj??? Bolanim otrokom je dala avtogram, ko so jo prosil....(verjetno je to zadnja vslisana prosnja, ...prikaži večja, ki jo bo vecina od teh otrokov dobila)......ja Meghan pač ni taka carovnica ku Kejt!

  • Avatar Garancija
    Garancija 07:55 16.april 2024.

    Zmešana plava kri,da že smrdi