Magazin > VIP
963 ogledov

Meghan Markle pretiravala, ko je opisovala nevarnost, v kateri se je znašel sin?

meghan markle, princ harry Profimedia
Izšla je prva epizoda podkasta Archetypes.

Prvi del podkasta zakoncev Sussex "Archetypes" dviguje prah. Meghan je na pogovor povabila svojo prijateljico Sereno Williams, ki ji je zaupala, da bi se med turnejo v tujini skoraj zgodila tragedija. 

Harry in Meghan sta leta 2019 s takrat 4-mesečnim sinom Archiejem obiskala Afriko, kjer sta opravila zelo uspešno turnejo. Nihče pa ne ve, da je Archie za las ušel smrti. Vsaj tako je dogodek opisala Meghan ...

Zaspanega dečka sta s soprogom odložila v prenočišču in odšla. V sobi pa naj bi nenadoma zagorelo. Archiejeva varuška Lauren je odšla v spodnje nadstropje po malico, v tem času pa se je začel iz sobe valiti dim. "Ni bilo dimnega alarma, nekdo je na hodniku slučajno zavohal dim," je razkrila Meghan in dodala, da je zagorela peč. Za to je par izvedel na poti s prve prireditve, ki sta se je morala udeležiti.

"Vsi smo bili v solzah in iz sebe," je še povedala 41-letnica in dodala, da si s Harryjem kljub šoku nista smela privoščiti odmora. "In kaj sva morala midva narediti? Iti ven in se udeležiti še enega uradnega termina. Rekla sem: 'To nima nobenega smisla. A lahko ljudem razložite, kaj se je zgodilo?'" Njene želje niso upoštevali ...

Je Meghan pretiravala? 

Časniku Daily Mail so se oglasili viri, ki se ne spominjajo, da bi bila situacija tako dramatična, kot trdi Meghan. Iz peči v otroški sobi se je sicer res začelo kaditi, a vse je bilo v redu, ko so napravo izključili. Do požara ni prišlo, pravijo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.