Magazin > VIP
4629 ogledov

Meghan Markle proti svakinji Kate nahujskala Hollywood?

meghan markle, kate middleton Profimedia
Meghan Markle naj bi nagovarjala prijatelja, naj osramoti vojvodinjo Kate.

Iz Hollywooda prihaja vroča vest: Meghan Markle naj bi s pomočjo prijateljev ponagajala svakinji, valižanski princesi Kate. Kot smo poročali, so se v seriji Citadel na neokusen način pošalili iz bodoče kraljice. 

Znano je, da Meghan in Kate nista v najboljših odnosih, kljub temu se postavlja vprašanje, zakaj mnogi menijo, da za to šalo stoji nekdanja igralka in žena princa Harryja ... Odgovor je preprost. Zvezda serije Citadel je igralka Priyanka Chopra, ki velja za vojvodinjino dobro prijateljico.

Strokovnjak za kronane glave Richard Fitzsimmons je nad vsem tem šokiran. Za The Sun je povedal: "Vemo, da (Priyanka) podpira Meghan." Od Amazona, ki producira serijo, Fitzsimmons celo zahteva razlago, zakaj se v svojih filmih in serijah na tako opolzek način norčujejo iz resničnih ljudi in članov kraljeve družine ...

Tudi v filmu o morski deklici Arielle, ki prihaja iz iste produkcijske hiše, omenjajo Kate. Princ Eric Arielle najprej pokliče po imenu Diana, nato pa Catherine. Še ena brca proti ženi prestolonaslednika Williama? Amazon se na obtožbe ni odzval. 

 

Komentarjev 2
  • Ender3 13:35 29.maj 2023.

    Avtor ne more brez teh brezveznih prispevkov. Koga to briga, lepo prosim..

  • leonardo 11:34 29.maj 2023.

    Kakor koli, če tretjerazredna igralka lahko nahujska Hollywood, potem ta institucija nima nobene vrednosti in kredibilnosti!