Magazin > VIP
28521 ogledov

Meghan Markle umira v avtomobilu

escaping the palace Profimedia
Začetki prizor povzročil zgražanje.

Lifetime je o begu zakoncev Sussex z dvora posnel televizijski film 'Harry & Meghan: Escaping the Palace', ki je že po prvih sekundah dvignil veliko prahu. Začne se namreč s prometno nesrečo, v katero je vpletena Meghan in močno spominja na tragično usodo princese Diane. Harry se v prizoru poskuša prebiti mimo fotografov, ko mu uspe odpreti vrata vozila, ga umirajoča žena prosi za pomoč. Nato se vojvoda zbudi iz nočne more.

escaping the palace | Avtor: Profimedia Profimedia

Mnogo gledalcev je bilo šokiranih in so mnenja, da je bil ta prizor neokusen. "Odvratno," je zapisal komentator, nekdo drug pa je dodal: "Poden od podna. Kdaj bodo nehali služiti na Dianin račun. Naj jo pustijo počivati v miru.“

Harryja je v filmu upodobil britanski igralec Jordan Dean, Meghan pa Američanka Sydney Morton.

Harry in Meghan sta se lani preselila v ZDA. Harry je povedal, da se je bal, da bi njegova žena končala tako kot njegova mama. Tudi Meghan pred mediji ni imela miru in dvor po prinčevih besedah ni naredil nič, da bi se njegova žena v Veliki Britaniji in v svoji novi vlogi počutila varno, zato jim ni preostalo nič drugega, kot da odideta. 

escaping the palace | Avtor: Profimedia Profimedia

 
Komentarjev 1
  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 11:51 08.september 2021.

    GTlede na to, da vsi vemo kaj se je zgodilo Harryjevi mami je tole naravnost absurdno. Tudi kraljevina so samo ljudje. Filmarji pa bi za denar itak tudi mamo prodali.