Magazin > VIP
136 ogledov

Mel B tvegala življenje, da bi pobegnila nasilnemu možu

Melanie Brown, Mel B Profimedias
Mel B medije šokirala s podrobnostmi: mož jo je pretepal, davil, sili v seks z drugimi ženskami ...

Britanska pevka Mel B, nekdanja članica skupine Spice Girls, je v postopku ločitve. Po dolgoletnem mučenju, se je odločila spregovoriti in zaupati svojo težko zgodbo. Povedala je, da jo je oče njenih treh otrok v deset let dolgi zvezi pretepal, jo davil in silil v seks z drugimi ženskami ter celo zapiral v sobo in ji ob tem namenil besede: "Umri prasica."

Melanie Brown, Mel B | Avtor: Profimedias Profimedias

Mel B je povedala tudi, da naj bi njen mož Stephen Belafonte imel razmerje z njuno varuško, ki je z njim zanosila. Kasneje, ko je izvedel za nosečnost, pa je varuško prisilil v splav.

Leta 2014, ko je bila Mel B sodnica britanskega X Factorja, je poskušala celo narediti samomor, je priznala zdaj, nekaj let po incidentu. Ko jo je mož zaprt v sobo in je ni želel spustiti ven, je v sobi našla apirin. Odločila se jih je pojesti, kolikor jih je le mogla in ob tem, ko je poskušala uiti iz sobe, moža prepričevala, da mora na izpiranje želodca. Kasneje je na obisk nenapovedano prišel družinski prijatelj, ki je ukrepal in Melanie odpeljal v bolnišnico, čeprav je bil Stephen proti temu.

Melanie Brown, Mel B | Avtor: Profimedias Profimedias
Nekaj tednov po tem, pa je Mel v bolnišnico odpeljal osebni voznik, saj je pod pudrom zagledal hude podpludbe in modrice. Zgodbo je zaupala svojim prijateljicam, a jim ni dovolila, da bi poklicale policijo, saj se je pevka bala, da bi jo mož ubil, če bi izvedel, da je komurkoli povedala, kaj se dogaja,

Trenutno sta sredi postopka ločitve in se borita za skrbništvo nad hčerko, ki jo imata, a kot poročajo britanski mediji, bo skrbništvo zagotovo dobila pevka.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.