Magazin > VIP
24 ogledov

Mel Gibson navdušil sodnico

Mel Gibson Flynet
Po tem, ko je sodnica Melu Gibsonu marca letos zaradi nasilja nad svojo nekdanjo partnerico Oksano Grigorievo prisodila tri leta pogojne kazni, je zdaj nad igralcem navdušena. Mel je namreč opravil kar dvojno količino družbenokoristnega dela.

Kot kaže, bi se Lindsay Lohan lahko zgledovala po Melu Gibsonu. Igralec je namreč naredil velik vtis na sodnico Stephanie Sautner, saj je kar podvojil ure obiskov pri psihoterapevtu in svetovanja za obvladovanje jeze in nasilja v družini. Sodnica, ki mu je marca prisodila tri leta pogojne kazni, eno leto obiskovanja psihoterapevta in 16 ur družbenokoristnega dela, je dodala, da je zvezdnik na pravi poti.

Mel se je izkazal tudi z delom pri organizaciji, ki pomaga bolnim otrokom in jim omogoča brezplačne operacije. Z njimi je preživel veliko več časa, kot bi bilo potrebno, in očitno se je v nasilnem Melu končno nekaj premaknilo. "Zelo dobro je, če si vzameš nekaj časa in pogledaš druge ljudi. Je zelo spodbudno," pravi 55-letni igralec.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.