Magazin > VIP
11 ogledov

Mel in Eddie zakopala bojno sekiro

Žurnal24 main
Mel B in Eddie Murphy, ki sta bila več let v sporu zaradi hčerke, sta zgladila nesoglasja.

Nekdanja ljubimca, ki imata skupaj triletno hčerko Angel Iris, sta se na zabavi na njegovem domu v Los Angelesu zbližala. Srečanje je organizirala njegova nekdanja žena Nicole Mitchell, ki ima z igralcem šest otrok. Na veliko presenečenje gostov je bilo srečanje prvi Eddiejev korak k spoznavanju svoje hčerke, ki je dolgo časa ni želel priznati.

"Eddiejeva nekdanja žena jima je pomagala pri spravi. Angel je Eddiejev najmlajši otrok, Nicole pa si želi, da jo njeni otroci poznajo. To je Eddieju pomagalo, da je pozabil na sovraštvo do Mel," je povedal vir.

Mel se je udeležila zabave s soprogom Stephenom Belafontejem in hčerko Angel, prišlo pa je tudi Eddiejevo nekdanje dekle Shaun Robinson.

Odkar se je Angel rodila, je Eddie zanikal, da je njen oče. Ko je le pristal na test očetovstva, je ta potrdil, da je res oče. Nekdanja članica skupine Spice Girls ga je obtožila, da ne želi imeti stikov s hčerko, med njima pa je bilo javno izgovorjenih precej nespodobnih opazk.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.