Magazin > VIP
18158 ogledov

Melani Mekicar: Toliko denarja ji je ponudil "sugar daddy"

melani mekicar Youtube
Naša komika nista mogla razumeti, zakaj je ponudbo odklonila.

Komika Gašper Bergant in Žan Papič sta v svoji oddaji na YouTubu, Fejmiči, gostila voditeljico na radiu Antena in RTVS, Melani Mekicar. Ta jima je v zabavnem pogovoru razkrila, da dobiva ponudbe tako imenovanih 'sugar daddyjev'. Nekdo naj bi ji njej in njeni prijateljici za "druženje“ za en teden ponudil pet tisoč evrov. 

Moški naj bi bil iz Amerike. "Pošlješ mu fotografije enih dojk od ene druge, saj sploh ne bo vedel, ali so tvoje,“ se je pošalila lepotica.
"Razmišljam, zakaj sploh sediš tukaj. Pojdi delat, punca,“ ji je na srce položil Bergant.

"Ker imam eno stvar, ki se ji reče dostojanstvo,“ mu je odvrnila, Papič pa je na to izjavo rekel: "Če delaš na RTV in radio Antena, ne govori tega.“

Pošalil se je tudi, da že 10 let neuspešno išče "sugar mamo“. "Ali pa sugar daddyja. Zdaj mi je že vseeno.“
 

Komentarjev 6
  • Avatar Anion6anion
    Anion6anion 18:26 14.oktober 2021.

    Švab je rabil eno prifrknjeno kmečko dekle zraven zato da ga ne bo uspela zasenčiti , tako kot ga je Gajškova. Ko je ugotovil da je Darja bolj priljubljena kot poskokek švab jo je izrinil iz TV.

  • Ingrid_Travis 16:12 14.oktober 2021.

    Prvi mesec sem od tega preprostega spletnega gospodinjskega dela prejel 26391. To delo je na spletu in je delno ali v zaključnem obdobju zelo enostavno, samo sledite navodilom na tem blogu ... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦

  • sam1 13:20 14.oktober 2021.

    5 tisoč na teden pa res ne dobijo "prave sponzoruše"-ta prave dobijo skoraj toliko za enkraten seks.....