Magazin > VIP
31 ogledov

Melania se bori za svoj denar

Slovenski zet razmišlja tudi o tem, da bi se podal v tekmo za novega predsednika Žurnal24 main
Melania Trump od podjetja, ki bi moralo promovirati njeno kozmetično linijo, po sodni poti zahteva 50 miljonov odškodnine.

Ena najbogatejših Slovenk Melania Trump od podjetja New Shunshine, ki mu je spodletela promocija njene kozmetične linije, zahteva 50 milijonov ameriških dolarjev. Podjetna lepotička je pogodbo sklenila za pet let, a kljub temu, da je za podjetje opravila nešteto intervjujev in prehodila kar nekaj rdečih preprog, niso storili ničesar, da bi njeno kozmetično linijo dvignili v medijih. Poleg tega naj bi ji podjetje dolgovalo še 750 tisoč dolarjev.

"Niso spoštovali pogodbe, niso promovirali moje linije, poleg tega mi dolgujejo tudi plačilo. Popolnoma so uničili mojo znamko," je povedala žena Donalda Trumpa, zvezni sodnik pa je že razsodil v njen prid.

Komentarjev 7
  • kapibara 20:33 30.november 2013.

    Slovakinja.a se ni na velko govorilo in nekaj malega pisalo, da je Donaldo obiskal njene Slovenske strše v Sloveniji.."Delo"..??

  • kapibara 20:31 30.november 2013.

    Do takrat se bo pa že še ločila..si pa ja nebo rok mazala, pa kaj rjavga lahko za nohtom ostane..

  • iko 16:49 30.november 2013.

    ja, je že prišel cajt, ko bo morala Donaldu tudi tazadnjo brisat al pleničko menjat...vse ima svojo ceno, uživaj slovakinja Melania:)