Magazin > VIP
64 ogledov

Melania se ne preda, spet vložila tožbo

Melania Trump Profimedias
Melania Trump je ponovno vložila tožbo proti britanski medijski hiši Mail Media. Tokrat v New Yorku.

Prva dama Združenih držav Amerike je še enkrat vložila tožbo proti britanski medijski hiši Mail Media, ki je lastnica spletnega portala Daily Mail. Tožbo proti mediju je tokrat vložila v New Yorku, saj je sodnica v Marylandu zavrnila njeno tožbo. Zakaj, preberite TUKAJ.

Melania je tožbo zoper mediju vložila, saj so objavili članek, kjer so napisali, da je bila v devetdesetih letih plačana spremljevalka bogatim poslovnežem. Melania, po poročanju ameriških medijev, od Britancev zahteva 150 milijonov dolarjev. Prva dama je v tožbi navedla, da je Daily Mail s to objavo škodil njenemu ugledu in uničilo poslovne možnosti, ki so se ji takrat ponujale.

"Gospa Trump je imela enkratno priložnost, da bi, kot zelo slavna oseba, ustanovila lastno blagovno znamko,“ so povedali njeni odvetniki. Zaradi te izjave se je dvignilo veliko prahu, saj so Melanio mnogi obtožili, češ, da želi svoj novi naziv prve dame izkoristiti samo v svoje dobro.

Komentarjev 4
  • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 19:51 08.februar 2017.

    Resnica boli in vsi vemo,kako je ta vaška posebnica prišla do naslova prve dame?

  • Janez_53 19:43 08.februar 2017.

    A ti imaš pa "verodostojne in z argumenti preverjene informacije" o Melaniji??? Si res tako naivna, da misliš, da se velike medijske hiše gredo raziskovalnega novinarstva kar tako in brez kakršnihkoli dokazov nekoga spravijo v neugoden položaj? Še posebej tako ...prikaži več osebnost kot je Melanija???

  • jozicamurn 17:03 08.februar 2017.

    Kaj pa ti serješ zdele? A si mogoče kak kvazi novinarček, ki si laže in izmišlja stvari o osebah ter jim naredi škodo in ki uživa v svojih lažeh, da nekomu zagreni življenje? Končno bo konec tem sprijenim neobjektivnim novicam ...prikaži več in lažem v novinarstvu. To bi morali narediti povsod in svet bi bil lepši, če bi le dobivali pravilne in verodostojne z argumenti preverjene informacije vsak dan.